Vinoferm Crioferm 500 gr, drojdie pentru vin alb sau rosu, pentru temperaturi scazute, Essedielle

Acest produs nu este disponibil în stoc.

Disponibil: indisponibil

Cod produs: 6426985049294

Brand: Essedielle

Categorie: Drojdii + Activatori

Descriere

VINOFERM® CRIOFERM – Saccharomyces Cerevisiae sp. Cerevisiae – este o drojdie activa, deshidratata, pentru vinificatie. A fost selectionata pentru productia de vinuri tinere si proaspete, cu precadere albe. Asigura o fermentare regulata chiar şi la temperaturi scăzute de 10 – 15 grade Celsius.

Doze 20 – 40 g/hl. Pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient. Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit !

Rehidratarea drojdiei:

- adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius;

- asteptati 15 minute, amestecati energic;

- asteptati inca 15 minute, amestecati din nou;

- adaugati in partea de jos a recipientului cu must.

Pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius.

Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile.

A se pastra intr-un loc racoros.

Uz oenologic profesional.

Produs in Italia.

Greutate neta: 500g.

Se foloseste doar impreuna cu activatorul Vinovit !

Instalare

Utilizare

Specificatii

Greutate
500 gr

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.
Leo ***
04/10/2025
Cât se pune la o damigeană de 50 litri? Dacă mustul fierbe de o săptămână,mai are efect?

Lăcătușu ***
15/05/2024
In cat timp incepe refermentare vinului după ce s-a adăugat drojdia saccharomyces cerevisiae?

Vă recomandăm și