Kit bere George's Beer Pilsner pentru 5 L (include malt)

133.90 Lei

Disponibil: in stoc

Cod produs: 8006819166403

Brand: George's Beer

Categorie: Kit-uri bere

Descriere

Kit bere George's Beer Pilsner pentru 5 L (include malt).

Bere PILS – cunoscută pentru corpolența sa ușoara, este foarte echilibrata și potolește setea. Are

un balans perfect între gustul specific malțului și amărelii hameiului.

A.) Recomandări înainte de folosire:

– toate componentele kitului de bere trebuie spălate bine înainte de folosire

– cu ajutorul malțul din kit se pot face aproximativ 5 Litri de bere, adică 15 sticle de 330 ml sau

10 sticle de 500 ml. Fiți siguri că aveți un număr suficient de sticle;

– folosiți numai sticle de bere la care se pot utiliza capsele de bere din kit.

B.) Pregătirea vasului de fermentare:

– robinetul se montează cu garnitura în exterior;

– piulița robinetului (cu sistemul antisediment) va fi orientată cu decuparea în sus;

– montarea se va face inșurubând robinetul în piuliță;

– supapa numită și Air-Lock se montează în capacul vasului de fermentare. În ea se pune apă

până la nivelul marcat. Apa se va schimba la 2-3 zile

– pe exteriorul vasului de fermentare se aplică termometrul tip bandă.

C.) Prepararea berii:

– separați plicul cu drojdie de pachetul cu malț;

– introduceți punga în apă fierbinte / clocotită timp de 10 minute;

– se toarnă conținutul pungii în vasul de fermentare și se adaugă 500 ml de apă fierbinte (60°-

70°C);

– amestecați 2 – 3 minute;

– completați până la 5 litri cu apă rece și amestecați;

– odată ce temperatura ajunge la 22°C, presărați drojdia pe suprafață si amestecați timp de 30

de secunde;

– ATENTIE: la o temperatura de peste 26°C, drojdia se degradeaza si nu mai fermenteaza. La

temperaturi de sub 16°C, fermentația poate demara cu dificultate.

– acoperiți vasul de fermentare cu capacul, introduceți supapa Air-Lock care să conțină apă

până la semn;

– dupa cateva ore, (pana la 48 de ore) apariția bulelor în Air-Lock ne arată că fermentația a

început;

– fermentația este terminată când nu mai apar bule în Air-Lock, adică după aprox. 5-8 zile, la o

temperatură constantă de 18-24°C. Atunci berea este gata de îmbuteliere.

– ATENTIE: sticlele trebuie să fie spălate și uscate !!!

– înainte de îmbuteliere îndepărtați Air-Lock-ul

– îmbuteliați în sticle folosind robinetul vasului. Umpleți sticlele până la 2-3 cm sub buza sticlei

– adăugați în fiecare sticlă zahăr cu dozatorul de zahăr. Dozatoarele de zahăr sunt: cel mic

pentru sticla de 330 ml, cel mijlociu pentru sticla de 500 ml, iar cel mare pentru sticla de 750

ml.

– zahărul adăugat va fermenta în sticla inchisă, carbonatând berea

– aplicați capsa folosind capsatorul din kit și un ciocan de plastic.

Instalare

Utilizare

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și