Garantii

Garantia se acorda pentru UN AN CALENDARISTIC pentru persoanele juridice si 2 ANI CALENDARISTICI pentru persoanele fizice, conform certificatului de garantie de la data cumpararii produsului pentru produsele la care se specifica aceasta.

Asiguram service, garantie si post garantie pentru produsele cumparate de pe site-ul fermier.ro.

In situatia in care clientul aduce produsul la service, acesta trebuie sa fie insotit obligatoriu de certificatul de garantie in original si factura de achizitie, pe care trebuie sa apara produsul pentru care se face solicitarea si o nota explicativa in care se prezinta defectiunea sau simptomele cu cat mai multe detalii. Reparatia utilajelor se face in termenul stabilit de legea in vigoare privind protectia consumatorului. Defectele pentru care se fac reparatiile trebuie sa se incadreze in termenii si conditiile certificatului de garantie.

 

Loredo SRL nu este raspunzatoare in cazul in care clientul nu cunoaste modul de folosire a unui utilaj aflat in buna stare de functionare. Aceasta speta nu implica schimbarea acestuia cu un altul sau despagubirea utilizatorului.

 

Puteti citi textele de pe site, viziona filmele explicative sau contacta personalul de vanzari pentru a primi informatii de acest gen.


Loredo SRL este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost utilizate, depozitate sau intretinute in mod necorespuzator, in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate sau vandute, montate gresit, au suferit socuri mecanice, termice, electrice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara, motoarele au suferit contactul cu lichide sau socuri electrice. LOREDO SRL este de asemenea exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate a utilizat sau manevrat utilajul in mod necorespunzator, abuziv, suprasolicitandu-l, indiferent daca Loredo SRL i-a adus sau nu la cunostinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie.

 

Garantia nu se extinde asupra daunelor asupra persoanelor sau a altor obiecte, in afara de produsul in cauza, ce deriva din folosirea produsului, chiar si in cazul unui defect sau rupere.

Nerespectarea termenelor de plata stabiliti, anuleaza garantia.

Tribunalul competent pentru orice litigiu legat de garantie, contract sau orice act in cauza este Tribunalul Focsani, chiar si in cazul in care in cauza sunt cetateni ai altei tari sau companii inregistrate in alte tari si teritorii, chiar si in cazul in care produsele sunt livrate dincolo de granitele oficiale ale Romaniei. Legea care guverneaza contractul este legea Romaniei.

Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.