Cum cumpar

Cum cumpar ?

Produsele oferite de firma noastra pot fi achizitionate in mai multe moduri.

 1. In timp ce vizitati magazinul femier.ro, alegeti produsele care considerati ca va sunt necesare, le adaugati in cosul de cumparaturi activand butonul ADAUGA IN COS.
  Verificati cosul de cumparaturi pentru a nu comanda produse nedorite.
  Va inregistrati completand toate campurile cu datele dumneavoastra (Optional).Finalizati comanda, achitand online cu cardul sau cash la curier.
 2. Daca nu doriti sa comandati online puteti suna la numarul de centrala afisat pe site si veti fi preluat de un asistent de vanzari. In acest mod puteti sa fiti si consiliat in legatura cu produsele dorite.
 3. Daca alegeti sa vizitati unul din showroom-ururile noastre puteti sa testati produsele pe care le doriti, sa va familiarizati cu caracteristicile si modul de utilizare al acestora.
 4. Daca sunteti client B2B, telefonati agentului de zona si veti fi vizitat pentru a stabili impreuna o solutie personalizata pentru cerinta dumneavoastra.

 

Cum platesc ?

Plata produselor se poate face:

 • Numerar in situatia achizitionarii produselor din magazine sau ramburs, la primirea coletului prin curierat
 • Online in urma unei comenzi telefonice. In aceasta situatie veti primi o factura proforma, pe care o veti plati prin ordin de plata bancar. Livrarea se face doar dupa primirea sumei in conturile noastre.
 • Cu cardul direct pe site.